So must pure lovers’ souls descend
T’affection, and to faculties,
Which sense may reach and apprehend,
Else a great prince in prison lies.
- John Donne, The Extasie
”I am the star and the moon inside is you.”
-Goo Jun Pyo (Boy Over Flower version Korea)
“jauh minda ku melayang, terkenangkan dirimu sayang”
mula risau 26 December 2010 ni memang pahit bagi aku kowt.. datuk kawan aku baru jerk meninggal.. aku sedeyh gak la sebab teringat arwah atok aku meninggal 24 december tapi aku lupe tahun bile.. sedeyh gaban… p/s : Al-fatihah (semoga roh mereka dicucuri rahmat….amin!!)

mula risau

26 December 2010 ni memang pahit bagi aku kowt.. datuk kawan aku baru jerk meninggal.. aku sedeyh gak la sebab teringat arwah atok aku meninggal 24 december tapi aku lupe tahun bile.. sedeyh gaban…

p/s : Al-fatihah (semoga roh mereka dicucuri rahmat….amin!!)

RTW 10’ + AFF Suzuki Cup hebat betul tarikh 26 December 2010.. mungkin pada orang yang tak berapa suka indie tu dye akan wat bodoh dengan RTW.. Dan mungkin juga pada orang yang tak suka bola dye akan wat bodoh dengan final AFF Suzuki Cup (Malaysia VS Indonesia).. aku pulak suka INDIE dan juga suka BOLA.. Duhhhh!! tapi aku tak dapat pergi RTW.. dan aku hanya boleyh tgk bola di TV.. Dua benda ni plak berlaku di Stadium Bukit Jalil.. dekat jerk dgn kolej aku.. perghhhh!! sape tak tension beb bile tak dapat g RTW.. AKU KECEWA GILA!!!!

RTW 10’ + AFF Suzuki Cup

hebat betul tarikh 26 December 2010.. mungkin pada orang yang tak berapa suka indie tu dye akan wat bodoh dengan RTW.. Dan mungkin juga pada orang yang tak suka bola dye akan wat bodoh dengan final AFF Suzuki Cup (Malaysia VS Indonesia)..

aku pulak suka INDIE dan juga suka BOLA.. Duhhhh!! tapi aku tak dapat pergi RTW.. dan aku hanya boleyh tgk bola di TV.. Dua benda ni plak berlaku di Stadium Bukit Jalil.. dekat jerk dgn kolej aku.. perghhhh!! sape tak tension beb bile tak dapat g RTW..

AKU KECEWA GILA!!!!

Soalnya Hati !!! …tak semua apa yang kita nak kita akan dapat, tapi kadang-kadang kita dapat ape yang kita perlu…

Soalnya Hati !!!

…tak semua apa yang kita nak kita akan dapat, tapi kadang-kadang kita dapat ape yang kita perlu…

best giler dapat amek gamba kat sini… macam masuk studio nak buat rakaman… syokkkk habess!!
Mertua VS Menantu aku yang belum lagi bersedia untuk gelaran-gelaran diatas.. diploma pun belum habis.. kerja pun lom ada.. duit lom cukup.. harta belum carik.. aku cuma ada laptop ni jerk.. apa masalah aku sampai “orang nak jadikan aku menantu dye”???? ini kes berat!!!! aku baru jerk keje seminggu dengan sorang macek ni dye dah “mcm” nak jadikan aku menantu dye.. duuhhhhhh~ ari2 dye nak belikan aku nasi lemak.. (aku diet rrrr…mane mkn nasi!!!) bile aku cuti sehari dah cakap “RINDU”.. OmiGod!!!! bile aku bangun dari kerusi jerk dye cakap jangan bangun! duduk jerk.. bia cik wat sume keje ni.. aku bukan mengandung pun seyh.. asal dye nak layan aku sampai mcm tuh? bile fikir-fikir balik.. dye memang xda anak perempuan.. tapi pada aku layanan dye tuh wat aku rasa kekok.. dah la aku kena ulang hampir 3 kali jumlah untuk customer byr.. sebab?? BOSS aku cakap sore aku pelahan.. bila aku rasa penat dan tidak bermaya.. aku terus tulis kat kertas dan tunjuk pada customer.. settle masalah aku!  p/s :: sape ada idea untuk settlekan masalah aku ni?

Mertua VS Menantu

aku yang belum lagi bersedia untuk gelaran-gelaran diatas.. diploma pun belum habis.. kerja pun lom ada.. duit lom cukup.. harta belum carik.. aku cuma ada laptop ni jerk.. apa masalah aku sampai “orang nak jadikan aku menantu dye”???? ini kes berat!!!! aku baru jerk keje seminggu dengan sorang macek ni dye dah “mcm” nak jadikan aku menantu dye.. duuhhhhhh~ ari2 dye nak belikan aku nasi lemak.. (aku diet rrrr…mane mkn nasi!!!) bile aku cuti sehari dah cakap “RINDU”.. OmiGod!!!! bile aku bangun dari kerusi jerk dye cakap jangan bangun! duduk jerk.. bia cik wat sume keje ni.. aku bukan mengandung pun seyh.. asal dye nak layan aku sampai mcm tuh? bile fikir-fikir balik.. dye memang xda anak perempuan.. tapi pada aku layanan dye tuh wat aku rasa kekok.. dah la aku kena ulang hampir 3 kali jumlah untuk customer byr.. sebab?? BOSS aku cakap sore aku pelahan.. bila aku rasa penat dan tidak bermaya.. aku terus tulis kat kertas dan tunjuk pada customer.. settle masalah aku! 

p/s :: sape ada idea untuk settlekan masalah aku ni?